Troops

Ready 24/7 to help you / your business grow through Intelligence solution.

Entrefine is a place where our daily focus is to improve people’s productivity and working effectiveness through education and technology. We work with multiple organizations to help them with data management for finance, operations, human resource, and marketing management. Also, empowering people to improve their own skills through our regular coaching clinic, e-book, visual e-course, and focus team training.

We believe by improving organization and people skills, we can push the scale positive impact from people’s productivity, reduce people’s anxiety, and help everyone (including us) to become the best version we can be.”

Mt

Michael Tanfebro
Co-Founder & Chief Executive Officer of Entrefine

Calvin

Calvin Lim
Co-Founder & Chief Product Officer of Entrefine

Nathanael Christianto
Kelvin Tham
Shaquille Avicenna Verca
Alisna Yanni

Message From Our Troops

Take a look at our graduated troops in Entrefine

“First of all, aku bersyukur banget bisa berkontribusi di Entrefine walau cuma sebentar. Di waktu yang singkat ini aja aku udah bisa belajar banyak hal dan ngeliat langsung business process sebuah start up di tahap awalnya banget. Salah satu kelebihan kerja di Entrefine adalah lingkungannya yang positif untuk kita berkembang sebagai individu, selain tentunya juga berkembang sebagai tim. Contohnya aku bebas tuangin insight dan ide-ide yang aku punya untuk divisi marketing, tentu dengan persetujuan tim juga ya. Selain itu, budaya Entrefine juga bisa dibilang keren banget. Setiap individu saling suportif ketika ada masalah. Ini gak terlepas dari peran leader yang bangun budaya seperti ini, yaitu orientasi untuk selalu improve kedepannya, belajar dari kesalahan, dan punya misi untuk berdampak besar buat masyarakat.”

– Ivano Wijaya, Marketing Intern

“As everyone might know, being in a start-up isn’t easy. We should clearly understand our vision and how to achieve it, build good working culture, motivate, grow and schedule things ourselves because no one will if we’re not. Well, I could see these things while I’m in Entrefine. For me, it’s amazing to see how Entrefine works and how they tried to help and give a better impact to others in what they do. I’m so thankful and blessed to be able to cross paths with Entrefine where I met insightful and inspiring people. Even though knowing I’m not able to do much, the Entrefine team always prioritizes what I want to do and where I could grow together with them. The people are just so supportive and always encourage their team to be able to grow together with them. Thank you so much for the chance to be a part of this team. Best wishes to Entrefine and the team that is to come”

– Nathalia Kawilarang, Data Analyst Intern

“Aku sangat bersyukur bisa dapet kesempatan untuk kerja di Entrefine. Karna dari kesempatan ini, aku belajar banyak hal dan aku enjoy pekerjaanku. Di samping itu aku juga seneng bisa kerja di lingkungan yg positif, yg saling membangun dan supportif. Walaupun aku masuk dengan skills yg seadanya, rekan2 kerja semuanya dengan sabar mau ngajarin aku.

Selama kerja disini, aku seneng karna selalu dikasih kesempatan supaya aku bisa belajar dan eksplor hal- hal baru, gak cuman sekedar nuntut apa yang bisa aku beri. Aku doa supaya Entrefine terus maju, dan suatu hari nanti jdi berkembang jdi tech company yg ternama 🙏

Thank you Entrefine!”

– Juan Alexander Lim, Marketing Intern